Η Ελλάδα θρηνεί και αποχαιρετά τον Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα – Το in live στην κηδεία

Φωτογραφίες – βίντεο Δημήτρης Μιχαλάκης

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφεται για τους δύο πιλότους που έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος, υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες εκπαίδευσης.

Ο υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας και ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του F-4 Phantom στην Ανδραβίδα, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες τους, την Πολεμική Αεροπορία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Το in αποτίοντας φόρο τιμής παρευρίσκεται στο ύστατο χαίρε στον υποσμηναγό Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα.Λεπτό προς λεπτό η εξόδιος ακολουθία του συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom

09:20 Τόσο στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως, όσο και στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι του in, Δημήτρης Πέρρος και Νίκος Κλόκας, προκειμένου να σας μεταφέρουν όλα όσα θα συμβούν.

09:17 Στη συνέχεια, η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου.

09:14 Η εξόδιος ακολουθία για τον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα θα τελεστεί στις 10:30 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

09:10 Καλημέρα σας από το newsroom του in. Ονομάζομαι Παναγιώτης Καισσαράτος και μαζί θα παρακολουθήσουμε όλα όσα συμβαίνουν στην κηδεία του 29χρονου Υποσμηναγού, Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της περασμένης Δευτέρας, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης με μαχητικό αεροσκάφος Phantom F-4 και αφετηρία το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.