Μήνυμα της ΑΕΚ στον κόσμο της ενόψει των αγώνων που έρχονται στην «Opap Arena»

Ένα από τα πράγματα στα οποία στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη (29/1, 19:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν η στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ η οποία όπως δήλωσε χαρακτηριστικά βοηθάει πολύ την ομάδα του με τον τρόπο που εκείνη αγωνίζεται.

Ο Αργεντινός τεχνικός όμως αναφέρθηκε και στα καπνογόνα που δεν κάνουν καλό στην υγεία, αλλά ούτε και στους παίκτες του, με την Ένωση να παίρνει αφορμή από την τοποθέτηση του 49χρονου προπονητή και να απευθύνεται στους οπαδούς της ώστε να είναι προσεκτικοί για τη συνέχεια της σεζόν που έρχονται κρίσιμα εντός έδρας ματς.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του, έχουν μείνει έκθαμβοι από το μέγεθος και τον όγκο της στήριξης στην ΑΕΚ, από το πρώτο κιόλας φιλικό της προετοιμασίας με τη Γκενκ στο Βέλγιο. Ενθουσιάζονται με αυτό και ο Αργεντινός τεχνικός μας δεν χάνει ευκαιρία να το τονίζει. Το ίδιο έγινε και στις δηλώσεις του σήμερα στην COSMOTE TV για το ματς της Κυριακής με τον Άρη, στην OPAP Arena.

Παράλληλα όμως, ακριβώς επειδή νιώθει πλέον κομμάτι της ΑΕΚ και πιστεύει πολύ σε αυτό που δίνει ο κόσμος στην ομάδα μας, δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα θέμα που προκαλεί τεράστιες δυσκολίες, αλλά και κινδύνους. Στην αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί η υπερβολική χρήση καπνογόνων.

«Τους αισθανόμαστε κοντά μας, αισθανόμαστε την ενέργεια που μας δίνουν. Και πάντα είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Γιατί πραγματικά παίζουν σημαντικό ρόλο στο δικό μας σύστημα παιχνιδιού, συμμετέχοντας από την εξέδρα. Πιστεύω ότι το μόνο λυπηρό σε όλο αυτό είναι ότι υπάρχει κόσμος που υποφέρει από τα καπνογόνα, είναι κυρίως θέμα υγείας. Αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος μας είναι πολύ έξυπνος και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια, τα καπνογόνα θα είναι ελάχιστα ή και καθόλου», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα.

Όλοι οι φίλοι της ομάδας μας που θα βρεθούν στην OPAP Arena και την Κυριακή και σε όλα τα επόμενα κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια, πρέπει να δώσουν μεγάλη σημασία στην έκκληση και του προπονητή μας. Δεν κερδίζουμε τίποτα από την εικόνα που δημιουργείται. Προκαλούνται κίνδυνοι πρώτα απ’ όλα για την υγεία μας και κατά δεύτερο λόγο για την ομάδα μας. Δεν πρέπει να μας νοιάζει τι γίνεται αλλού και αν και ποιες τιμωρίες υπήρξαν.

Το αμέσως επόμενο διάστημα στο γήπεδο μας θα έρθουν ομάδες που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν κάθε μας απροσεξία για να δημιουργήσουν θέματα. Εκτός των άλλων δεν πρέπει να τους δώσουμε την χαρά να πέσουμε στην παγίδα τους. Δεν χρειαζόμαστε καπνογόνα, δεν χρειαζόμαστε προβλήματα με κροτίδες που μπορεί να δώσουν εργαλεία στα χέρια όσων θέλουν να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

Ας ακούσουμε τον Ματίας Αλμέιδα, ας ακούσουμε την φωνή της αγάπης μας για την ΑΕΚ και της λογικής. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κοντά στην ΑΕΚ μας, με τον τρόπο που πρέπει!»