Τουρκία: «Να κουβαλάμε τον Ερντογάν στην πλάτη και να του γλείφουμε τα παπούτσια»

Οι Τούρκοι και ειδικότερα οι κυβερνητικοί, δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν. Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, οι βουλευτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιδίδονται σε κάτι παραπάνω από κολακευτικές δηλώσεις, αγγίζοντας  την υπερβολή.

Το παραπάνω έκανε ο βουλευτής Σενέλ Γεντίγιλντιζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αδιέξοδο ο Ερντογάν συντηρεί κλίμα πολέμου σε αναμονή – Τα νέα πυρά Μενέντεζ και το παζάρι για τα F-16

Ο βουλευτής αναφερόμενος στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε πως οι συμπατριώτες του θα πρέπει «να τον κουβαλάνε στην πλάτη και να του γλύφουν τα παπούτσια», σύμφωνα με πληροφορίες από τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ.

Σοκάρει ο Καντέρ: «Φοβάμαι για τη ζωή μου, ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μια μέρα..»

«Τέτοιο γλείψιμο δεν έχουμε ξαναδεί»

«Εμείς με το μικρό μυαλό μας πάμε να προδώσουμε τον ηγέτη μας. Εμείς τον αδελφό μας Ταγίπ, όχι να τον προδώσουμε, αλλά θα πρέπει να τον κουβαλάμε στην πλάτη μας. Θα πρέπει να του γλύφουμε τα πόδια» δήλωσε στη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης ο βουλευτής της επαρχίας Ορντού του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑKP) Σενέλ Γεντίγιλντιζ, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

«Στην πολιτική μας ιστορία τέτοιο γλείψιμο δεν έχουμε ξαναδεί» έγραψε η εφημερίδα Sozcu, ενώ δημοσιογράφος του δικτύου Halk TV σχολίασε πως ο Γεντίγιλντιζ επιδιώκει με τις δηλώσεις αυτές την επανεκλογή του, «μιας και η βουλευτική αποζημίωση είναι μεγάλη» όπως επεσήμανε.

«Αν θέλει ας καθαρίσει τα παπούτσια του Ερντογάν, αλλά ας μη το κάνει με την βουλευτική του ιδιότητα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.