Ανατριχιαστική η κατάθεση του θύματος του Άλβες: «Προσπάθησα να αντισταθώ, έλεγε ότι ήμουν το πουτ@@@@ι του»

Στις φυλακές της Βαρκελώνης, βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα του ο Ντάνι Άλβες, καθώς ο Βραζιλιάνος σταρ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης από μια 23χρονη γυναίκα.

Η υπόθεση έχει πάρει αναμενόμενα μεγάλες διαστάσεις, καθώς ο 39χρονος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, από τη στιγμή που οι αρχές αποφάσισαν να προχωρήσουν στη σύλληψη του μέχρι να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν θέλω λεφτά. Μόνο να πάει ο Ντάνι Αλβες στη φυλακή»

Δημοσίευμα από την Ισπανία, αποκαλύπτει νέες πληροφορίες που σοκάρουν, από την κατάθεση της η 23χρονης η οποία περιγράφει έναν εφιάλτη.

«Μου είπε να τον ακολουθήσω, αλλά δεν ήξερα τι βρισκόταν πίσω από εκείνη την πόρτα. Δεν είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στις τουαλέτες, φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιο μέρος μόνο για VIP. Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα.

Μπήκε πρώτος, ακολούθησα, έκλεισε την πόρτα και τότε του είπα αμέσως ότι ήθελα να φύγω. Μου είπε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν και μετά μου έλεγε συνέχεια να του πω ότι ήμουν το πουτ@@@@ι του. Του έλεγα ότι ήθελα να φύγω, αλλά επέμενε. Μου έπιασε το κεφάλι, μου το έσπρωχνε χαμηλά και μου ζητούσε να του κάνω στοματικό έρωτα», φέρεται να είπε η 23χρονη γυναίκα.