Ρόδος: Φωτογραφίες ντοκουμέντο – Πού πήγε η 44χρονη λίγο πριν εξαφανιστεί

Ζωντανή, σε ερημική περιοχή της Ρόδου, εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η 44χρονη της οποίας τα ίχνη της είχαν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα, βάζοντας με τον τρόπο αυτό τέλος στο θρίλερ 5 ημερών.

Η ίδια εντοπίστηκε εξαντλημένη και ταλαιπωρημένη από περιπατητή, ο οποίος την εντόπισε -σε απόσταση περίπου 2 χλμ από το σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της- να περιφέρεται και να τα έχει χαμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε ζωντανή η 44χρονη αγνοούμενη μητέρα – «Εξαντλημένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση»

Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο, σύμπτωμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Η αστυνομία είχε πάρει καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα αλλά και από άτομα με τα οποία φαίνεται να είχε επαφές η αγνοούμενη.

Φωτογραφίες σε μοναστήρι

Η 44χρονη φέρεται να είχε επισκεφθεί μοναστήρι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Star, η 44χρονη μπαίνει μέσα στο μοναστήρι την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 1:40 το μεσημέρι, ενώ αποχωρεί λίγο αργότερα, στις 2:20.

Όπως είπε ο κτήτορας του μοναστηριού στο Star, ο σύζυγος της 44χρονης τον είχε ρωτήσει αν είχε περάσει από εκεί η γυναίκα του τη μέρα της εξαφάνισης. Ωστόσο, τη συγκεκριμένη μέρα, όπως υποστηρίζει, από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ήταν στο μοναστήρι αλλά σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια.

«Έχουν πέσει όλοι πάνω στο μοναστήρι και σε εμένα. Λένε ότι είμαι ψευδοϊερέας και τέτοια. Εγώ δεν είμαι ιερέας, είμαι ένας απλός πολίτης, ο κτήτορας του μοναστηριού» είπε.

Απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα της εξαφάνισης αναμένεται να δοθούν όταν οι αστυνομικοί μπορέσουν να πάρουν κατάθεση από την 44χρονη.