Τήνος: Πελώριο κύμα «καταπίνει» καβοδέτες στο λιμάνι – Συγκλονιστικό βίντεο

Η υπεράνθρωπη προσπάθεια των καβοδετών στο λιμάνι της Τήνου που προσπαθούν να δέσουν το πλοίο της γραμμής εν μέσω σφοδρής θαλασσοταραχής αποτυπώνεται σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν τις τελευταίες ώρες στα πελάγη, δυσκολεύουν το έργο τόσο των πλοιάρχων, όσο και των καβοδετών, οι οποίοι τραβάνε τον… δικό τους Γολγοθά, κάθε φορά που ο καιρός δείχνει τα… δόντια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έμεινε αβοήθητος 24 μέρες στη θάλασσα της Καραϊβικής – Επιβίωσε τρώγοντας μόνο κέτσαπ

Το δύσκολο έργο

Έτσι λοιπόν και σήμερα, το Blue Star Paros προσέγγισε το λιμάνι της Τήνου, για το καθιερωμένο δρομολόγιό του, ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι, δυσκόλεψαν πολύ το έργο των καβοδετών.

Όπως θα δείτε και στο χαρακτηριστικό βίντεο που εξασφάλισε το Cyclades24, επτά καβοδέτες προσπαθούν να μαζέψουν το σχοινί από το πλοίο, παλεύοντας με τους ανέμους και τα κύματα.

Τεράστιο κύμα

Ωστόσο την ίδια ώρα, ένα μεγάλο κύμα τους ρίχνει κάτω, κάτι που δεν τους πτόησε να επιστρέψουν και να προσπαθήσουν ξανά.

Εικόνες που για κάποιους φαίνονται εξωπραγματικές, ωστόσο είναι μία πικρή αλήθεια και σχεδόν καθημερινότητα, στους κατοίκους των νησιών.