Μίτσελ: «Θετικό δείγμα, είδαμε αυτά δουλεύουμε στις προπονήσεις»

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό επί ισπανικού εδάφους επικράτησε της Χάντερσφιλντ με 2-0, χάρη στα γκολ των Κώστα Φορτούνη και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον Μίτσελ, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι βγάζουν σιγά σιγά στα παιχνίδια αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Παράλληλα, τόνισε ότι μέσα από την χειμερινή προετοιμασία και τα φιλικά, ο Ολυμπιακός κερδίζει παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. «Κερδίζουμε παίκτες που είχαν τραυματιστεί και τώρα είναι κοντά στην ομάδα πάλι. Το πιο σημαντικό είναι μειώσουμε το ρόστερ για να δούμε και παίκτες που δεν μπορούσαμε να το κάνουμε νωρίτερα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

  • Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση του Μίτσελ, το γκολ «αλά Τζιοβάνι» του Φορτούνη και ο αστράγαλος του Μπα

Αναλυτικά:

«Ο στόχος είναι η ομάδα να μοιάζει με αυτό που θέλουμε. Την ιδέα που έχουμε. Δεν είχαμε το χρόνο το προηγούμενο διάστημα να δουλέψουμε στις προπονήσεις γιατί είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια. Θετικό ήταν ότι κερδίσαμε γιατί έτσι προχωράς καλύτερα. Σίγουρα είδαμε θετικά πράγματα, αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Κερδίζουμε παίκτες που είχαν τραυματιστεί και τώρα είναι κοντά στην ομάδα πάλι.

Το πιο σημαντικό είναι μειώσουμε το ρόστερ για να δούμε και παίκτες που δεν μπορούσαμε να το κάνουμε νωρίτερα. Έχουμε παίκτες με πρόοδο και θέλουμε να τους δούμε περισσότερο. Είμαστε όλοι καλά και σιγά σιγά βλέπουμε στους αγώνες αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις».