Μπαχτσελί: Προειδοποιώ όσους ετοιμάζουν το σάβανο στον Τούρκο – Αιχμές κατά ΗΠΑ και Ρωσίας

Σαφείς αιχμές για ΗΠΑ και Ρωσία, άφησε ο αρχηγός του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP), Ντεβλέτ Μπαχτσελί, με αιχμή τα περί τρομοκρατίας.

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, καταφέρθηκε εναντίον όσων υποστηρίζουν το ΡΚΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το γεγονός ότι χώρες που έρχονται από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και βρίσκονται κοντά στα σύνορά μας αντιτίθενται στον αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας και προστατεύουν το PKK/YPG δεν είναι παρά άδικο και παράνομο. Δεν θα ακούσουμε και δεν θα μάθουμε τίποτα από χώρες που δεν συμμορφώνονται με τις διμερείς συμφωνίες που λένε ότι θα απομακρυνθούν από τις περιοχές, όπου φωλιάζει η τρομοκρατική οργάνωση και μετά καταπίνουν αυτήν την υπόσχεση».

  • Διαβάστε επίσης: Απειλές Ακάρ και ενόχληση για τα εξοπλιστικά – Παραλήρημα ΜΜΕ για τις ελληνικές έρευνες για αέριο

«Προειδοποιώ όσους ετοιμάζουν το σάβανο στον Τούρκο»

Στην ομιλία του σήμερα, στη συνεδρίαση του κόμματός του, ο Μπαχτσελί, είπε επίσης, σύμφωνα με το sigmalive.com:«Ο λύκος έχει χοντρό λαιμό γιατί κοιτάζει τη δουλειά του από τη δική του σκοπιά. Αυτό το πάχος σημαίνει εμπιστοσύνη στο φίλο και φόβος στον εχθρό. Είμαστε ικανοί να κόψουμε μόνοι μας τον ομφάλιο λώρο μας.

»»Από εδώ προειδοποιώ όσους ετοιμάζουν το σάβανο στον Τούρκο. Το τουρκικό έθνος δεν διέπεται από μία διεφθαρμένη κι αισχρή νοοτροπία. Μην ξεγελιέστε! Μην κάνετε λάθος υπολογισμούς! Πληρώσατε το τίμημα για αυτό το λάθος στα Δαρδανέλια . Έχετε υπομείνει το κόστος αυτού του λάθους σας στο Kocatepe. Μη νομίζετε ότι το έθνος μας είναι απελπισμένο κοιτάζοντας τους συμμάχους σας», ανέφερε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.