Αυτή η νύχτα μένει – Ο Στρατής αντιμέτωπος με τον Αλέξανδρο στη φυλακή

Η φασαρία που προκλήθηκε στο Όνειρο έδωσε στο Στέλιο την ευκαιρία που έψαχνε και συλλαμβάνει τον Στρατή. Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος καλείται να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη κρίση της οικογένειάς του εξαιτίας του γιου του. Στη φυλακή ο Αλέξανδρος πιέζει τον Στρατή να του πει την αλήθεια. Την αλήθεια ζητά και ο Γιώργης από τον αδελφό του.

Τι θα δούμε απόψε:

Ενώ ο Χρήστος ετοιμάζει μια έκπληξη για την οικογένειά του που θα αλλάξει το μέλλον όλων, ο Στρατής βρίσκεται για πρώτη φορά στα χέρια του. Ο Στέλιος ψάχνει να βρει τον Χρήστο για να του ανακοινώσει τη σύλληψη, ενώ ο Γιώργης φέρνει τον Μίλτο στο σπίτι του και περιποιείται τις πληγές του. Το κουβάρι που τους δένει όλους μένει να ξετυλιχτεί. Καθώς ο κόσμος του μαγαζιού και η Ζέτα αγωνιούν, ο Στρατής αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση ως τώρα. Τον ασφυκτικό κλοιό που στήνει γύρω του ο Αλέξανδρος και που οδηγεί πάντα στη Μαρίνα.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.