Καταιγιστικές εξελίξεις στο “Μαύρο Ρόδο”: τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

To Μαύρο Ρόδο φέρνει νέες συνταρακτικές σκηνές στα επόμενα επεισόδια ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι του Πέτρου και της Ελισάβετ.

Η νέα σειρά του Mega, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, έχει μπει δυναμικό στο παιχνίδι της του ανταγωνισμού της βραδινής ζώνης σαρώνοντας μάλιστα στην τηλεθέαση.

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε την Πολυξένη να μαθαίνει για τα λεφτά που έκρυβε ο Λευτέρης κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Πολυξένη μαθαίνει για τα λεφτά που έκρυβε ο Λευτέρης

Η Όλγα αποκαλύπτει λεπτομέρειες στην Ελισάβετ για το στοίχημα του Πέτρου. Ποιος άλλος θα μάθει για το στοίχημα; Ο Πέτρος αντιδρά με την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Παράλληλα, η συνάντηση του Σαράντου με την Άννα τού δημιουργεί μια τελείως διαφορετική εικόνα από εκείνη που είχε για τον πατέρα του.

Ακόμη, ο Θέμης βρίσκει κάτι στο ξενοδοχείο του Βίκου που προκαλεί ερωτηματικά ενώ η Πολυξένη μαθαίνει ότι ο Λευτέρης τής έκρυβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega:

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.