Βόρεια Κορέα: Νέα δημόσια εμφάνιση με την κόρη του έκανε ο Κιμ Γιονγ Ουν

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε δημόσια ξανά, με την μεγαλύτερη κόρη του.

Η εμφάνιση αυτή πυροδοτεί ε νέου τις φήμες που θέλουν την κόρη του να παίρνει τα ηνία της Βορείας Κορέας.

  • Διαβάστε επίσης: Βόρεια Κορέα: Η εμφάνιση της κόρης του Κιμ Γιονγκ Ουν – Αβέβαιη η πιθανότητα να τον διαδεχτεί

Οι πόζες με την κόρη του

Στις νέες φωτογραφίες ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η κόρη του ποζάρουν μπροστά στον διηπειρωτικό πύραυλο μαζί με στρατιώτες και επιστήμονες που ενεπλάκησαν στην εκτόξευσή του.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα από το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η κόρη του συνάντησαν ένα πλήθος με «εκτός ορίων πάθος και ευτυχία» που εξέφρασε «τον θαυμασμό και την ευλάβεια στο πρόσωπό του».

«Η αλήθεια που διδάσκει η ιστορία είναι ότι μόνο όταν γινόμαστε οι πιο δυνατοί – όχι οι πιο αδύναμοι – στον παρόντα κόσμο όπου η δύναμη κρίνει τη νίκη, μπορούμε να υπερασπιστούμε το παρόν και το μέλλον της πατρίδας και του έθνους μας» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο ίδιος ζήτησε από τους τεχνικούς και τους επιστήμονες «να προχωρήσουν σε έναν αγώνα ζωής ή θανάτου για να επεκτείνουν τη δυνατότητα αποτροπής ενός πυρηνικού πολέμου με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα» με τους ειδικούς να υπόσχονται «να εντείνουν τις προσπάθειές τους, βάζοντας φωτιά στις καρδιές τους προκειμένου να ξεπληρώσουν με κάθε κόστος την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν».