Βία κατά γυναικών: Απίστευτη μαρτυρία κακοποιημένης γυναίκας – «Με χτυπούσε με το νεογέννητο στην αγκαλιά»

Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας γυναίκας που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον άντρα της.

Η γυναίκα παρά τις δυσκολίες κατάφερε να ξεφύγει και ζει εδώ και 2,5 χρόνια μόνη με τα τέσσερα παιδιά της στην Κρήτη.

  • Διαβάστε επίσης: «Μου έλεγαν ότι δεν θα ζήσει» – Συγκλονίζει η μητέρα της Όλγας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της

Όπως περιγράφει, ο άντρας της τη χτυπούσε ακόμη και όταν είχε το νεογέννητο στην αγκαλιά της και επέστρεφαν από το μαιευτήριο στο σπίτι της και στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου καθόταν το άλλο παιδί της. Σε άλλο σημείο της μαρτυρίας της, αναφέρει με τρεμάμενη φωνή ότι στο σπίτι υπήρχε ειδικό δωμάτιο όπου «γίνονταν κάποια περιστατικά για να μην βλέπουν τα παιδιά».

«Φύγαμε από το νοσοκομείο που είχα γεννήσει. Με χτυπούσε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, με το νεογέννητο στην αγκαλιά και το άλλο παιδί στο πίσω κάθισμα. Η άποψή του ήταν ότι αν δεν τον ακούνε τα παιδιά “Κοιτάξτε τι θα πάθετε. Αυτό που με κρατούσε ήταν το τι θα πει ο κόσμος. Σκέφτεσαι αν θα φύγω και συνεχίσω να ζω στο ίδιο μέρος, θα τη βγάλω καθαρή; Θα ζήσω; Τα παιδιά μου τι θα γίνουν; Μου είχαν πει τότε, το μεγαλύτερο έγκλημα είναι να έχεις τα παιδιά σου σε αυτό το περιβάλλον. Αυτό να σκέφτεστε”», περιγράφει.

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία: