Σούμποτιτς: «Φαβορί για F4 ο Ολυμπιακός – Δεν έχει ηγέτη ο Παναθηναϊκός»

Συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ παραχώρησε ο Λευτέρης Σούμποτιτς που αναφέρθηκε στους δύο «αιώνιους» του ελληνικού μπάσκετ.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έχρισε φαβορί για Final 4 τον Ολυμπιακό ενώ αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό τόνισε πως δεν έχει ηγέτη στο ρόστερ του.

Όσα είπε ο Σούμποτιτς:

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη. Έναν Έλληνα ηγέτη. Ούτε πέρυσι υπήρχε και εδώ και χρόνια. Ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να βρει έναν τέτοιο παίκτη όπως τον Αλβέρτη, τον Σπανούλη, τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή ή τον Φώτση.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα ομάδα. Του λείπει πάρα πολύ ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας άνθρωπος που μπορούσε να διευθύνει πολλά πράγματα. Ένας ηγέτης σε διοικητικό επίπεδο. Μία ομάδα δεν είναι μόνο οι παίκτες και οι προπονητές. Είναι και οι παράγοντες. Μία ομάδα είναι παντού. Ο Ολυμπιακός το έχει αυτό».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει λύσεις για το λόγο που χάνονται τόσο εύκολα οι υπέρ του διαφορές. Ο Βεζένκοφ έβαλε 17 πόντους στο πρώτο μέρος και κανέναν στο δεύτερο, φάνηκε η κούραση. Ο Ολυμπιακός είναι αμυντική ομάδα, δεν έπρεπε να μπει στο ρυθμό της Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για το Final 4».