Αλέξης Κούγιας σε Όθωνα Παπαδόπουλο: Ζητά να «τα βρουν» κατ’ ιδίαν

Δημόσια έκκληση στον πρώην δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, απευθύνει ο νυν δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος καλεί τον κ. Παπαδόπουλο σε «μια απευθείας συζήτηση πρόσωπο προς πρόσωπο και όχι μέσω… πρωινάδικων και… μεσημεριανάδικων που έχουν καταστρέψει τη ζωή και τη δημόσια εικόνα εκατοντάδων αξιόλογων ανθρώπων», όπως λέει.

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια στην οποία τόνιζε ότι ο Όθωνας Παπαδόπουλος «κινδυνεύει να διαπράξει το αδίκημα της απιστίας δικηγόρου», ο τελευταίος απάντησε με μήνυση.

  • Διαβάστε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραπέμπεται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Ολο το βούλευμα

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Θέλω να κάνω μια έκκληση προς τον συνάδελφο κο Όθωνα Παπαδόπουλο.

Θέλω να τον παρακαλέσω να σταματήσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, οι οποίες δίνουν το δικαίωμα στους διοργανωτές των λαϊκών δικαστηρίων εις βάρος της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου να συνεχίζουν και να διαιωνίζουν την παράνομη κακοποίηση της αλήθειας εις βάρος της εντολέως μας, χρησιμοποιώντας με κακόβουλο τρόπο την επαγγελματική μας οντότητα και προσωπικότητα.

Δυστυχώς, τα συγκεκριμένα πρόσωπα μη έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσουν αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, λόγω της δικής μου απόλυτης επιλογής να μην νομιμοποιώ με την παρουσία μου αυτήν την παράνομη συμπεριφορά τους εις βάρος της κας κατηγορουμένης, κατάφεραν και δημιούργησαν εντέχνως μια δήθεν προσωπική μας αντιπαράθεση, εξασφαλίζοντας μια ανέξοδη για αυτούς μεγάλη τηλεθέαση.

  • Διαβάστε επίσης: Αλέξης Κούγιας: Μηνύσεις και αγωγές σε ιατροδικαστές που παρουσιάστηκαν ως τεχνικοί σύμβουλοι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αυτή η αντιπαράθεση δεν ωφελεί σε καμία περίπτωση την εντολέα μας, αλλά συγχρόνως μας εκθέτει και τους δύο και δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που θα περίμεναν 6 μήνες να τους κλείσουμε ραντεβού στα γραφεία μας, για να μας συναντήσουν, να συζητούν και να αξιολογούν την προσωπικότητα μας.

Σε κάθε περίπτωση ως εμπειρότερος και μεγαλύτερος σε ηλικία δικηγόρος θέλω να παρακαλέσω τον κο Παπαδόπουλο να ακούσει αυτή την έκκλησή μου και, αν δημιουργήθηκαν κάποιες μεταξύ μας διαφορές, αυτές μπορούν να λυθούν σε προσωπικό επίπεδο με μια απευθείας συζήτηση πρόσωπο προς πρόσωπο και όχι μέσω «πρωινάδικων» και «μεσημεριανάδικων» που έχουν καταστρέψει τη ζωή και τη δημόσια εικόνα εκατοντάδων αξιόλογων ανθρώπων.

Αθήνα, 6/10/2022
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας»