Η διάρρηξη στο κατάστημα καταγράφεται από την κάμερα ασφαλείας. Ο δράστης σπάει την κεντρική είσοδο και μπαίνει μέσα. Παραμένει για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να βουτήξει χρήματα και προϊόντα.

Ο νεαρός κουκουλοφόρος παραμένει στο κατάστημα, κάτι λιγότερο από ένα λεπτό. Όσο χρειάστηκε για να ολοκληρώσει τη διάρρηξη. Με γρήγορες κινήσεις βούτηξε τα χρήματα που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή και ορισμένα από τα προϊόντα που βρίσκονταν μπροστά του. Αμέσως μετά έγινε καπνός και άφησε πίσω στον ιδιοκτήτη, τις ζημιές που προκάλεσε.

  • Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε μετά από τρία χρόνια διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στη Νέα Μηχανιώνα

Θρασύτατη διάρρηξη, η οποία καταγράφηκε καρέ – καρέ, από κάμερα κλειστού κυκλώματος, σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες Σαββάτου προς Κυριακή, σε κεντρική καφετέρια, στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Άντρας, ντυμένος στα μαύρα, φορώντας κουκούλα ώστε να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του και γάντια στα χέρια του για να μην αφήσει αποτυπώματα, έσπασε με χαρακτηριστική ευκολία, τη γυάλινη πόρτα του καταστήματος, μπήκε μέσα και αφαίρεσε χρηματικό ποσό που βρήκε στην ταμειακή μηχανή.

Αφού άρπαξε και προϊόντα που υπήρχαν στον πάγκο, έσπευσε να εξαφανιστεί. Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία, η οποία αξιοποιεί για την ταυτοποίησή του, το βιντεοληπτικό υλικό. Δείτε το βίντεο του thenewspaper.gr, στο οποίο ακούγεται και ο ήχος κατά τη διάρκεια του χτυπήματος.