Το… ντέρμπι ξεκίνησε με ένταση – Αποχώρησε ο Παναθηναϊκός από την κλήρωση των διαιτητών του Super Cup

Το ντέρμπι ξεκίνησε νωρίς στο ελληνικό Super Cup, που διεξάγεται σήμερα και αύριο στη Ρόδο.

Με τον Παναθηναϊκό να δείχνει τις επιθετικές διαθέσεις του απέναντι στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ, με τον εκπρόσωπό του να αποχωρεί από την κλήρωση των διαιτητών για τους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν σήμερα, Σάββατο (01/10).

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Αργύρης Πεδουλάκης και το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Γιάννης Ζαφειρόπουλος, εκπροσώπησαν το Τριφύλλι στην κλήρωση των διαιτητών των σημερινών ημιτελικών. Αλλά στη διάρκεια της διαδικασίας αποχώρησαν, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τη χαρακτηρίζουν «αδιαφανή»!

Ποιο ήταν το πρόβλημα του Παναθηναϊκού; Οι Πράσινοι ανέβασαν τους τόνους επειδή υποστηρίζουν ότι δεν έλαβαν απάντηση, αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής των εφτά διαιτητών που επιλέχθηκαν να σφυρίξουν τα παιχνίδια του Super Cup που θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

Ο Πεδουλάκης φαίνεται να υποστήριξε ότι η διαδικασία της κλήρωσης έπρεπε να είχε γίνει στην Αθήνα, κάτι που είχε ζητήσει και με επιστολή ο Παναθηναϊκός, στην οποία ζητούνταν… εξηγήσεις, αναφορικά με τα κριτήρια για την επιλογή των διαιτητών.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στην κλήρωση των τελικών, ζητώντας να μάθει τη διαδικασία, με την ΚΕΔ να ενημερώνει ότι οι διαιτητές θα επιλεγούν ανάλογα με την απόδοσή τους στα ημιτελικά. Κάτι που προκάλεσε και τη μεγαλύτερη έκρηξη των Πράσινων, αλλά και την αποχώρησή τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ανεβάσει τους τόνους πριν ακόμη ξεκινήσει το Super Cup. Για τους δικούς του λόγους. Και πλέον μένει να φανεί εάν η ένταση θα μεταφερθεί και στα παιχνίδια. Με την πρώτη μάχη μεταξύ των αιωνίων να πλησιάζει. Καθώς εάν νικήσουν Κολοσσό και Προμηθέα, θα τεθούν αντιμέτωποι…

Παρά το γεγονός, πάντως, της αποχώρησης του Παναθηναϊκού, η διαδικασία της επιλογής των διαιτητών για τα ημιτελικά του Super Cup δεν σταμάτησε, με Κορομηλά, Τσαρούχα και Ζαχαρή να ορίζονται για την πρώτη αναμέτρηση του τουρνουά, Κολοσσός Παναθηναϊκός.