Η κόρη της Μελόνι της έδωσε συγχαρητήρια: «Μανούλα είμαι τόσο ευτυχισμένη που κέρδισες»

Να αλλάξει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον της λόγω των ακραίων πολιτικών απόψεων που εκφράζει θέλησε η επικεφαλής των «Αδελφών της Ιταλίας», Τζόρτζια Μελόνι.

Η μεγάλη νικήτρια των ιταλικών εκλογών ανήρτησε στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα ένα χειρόγραφο σημείωμα της κόρης της, η οποία της έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη της.

«Μανούλα αγαπημένη! Είμαι τόσο ευτυχισμένη που κέρδισες. Σε αγαπώ πολύ», έγραφε το μήνυμα της Τζενέβρια στη μητέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgia Meloni (@giorgiameloni)

Ο σύντροφός της

Την ώρα που η Μελόνι κερδίζει την προσοχή όλης της Ευρώπης για την επικράτησή της και την πολιτική στροφή που δείχνει πως κάνει η Ιταλία, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας εστίασαν και στην προσωπική της ζωή.

Όπως αναφέρουν, ο σύντροφός της είναι ο 41χρονος δημοσιογράφος, Αντρέα Τζιαμπρούνο, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Μελόνι τα τελευταία επτά χρόνια, με το ζευγάρι για να έχει αποκτήσει και μια κόρη, ονόματι Τζενέβρια.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα παρασκήνια της εκπομπής του Πάολο Ντελ Ντέμπιο, στην οποία ο Τζιαμπρούνο ήταν ο αρχισυντάκτης της.

Προτού μπει στο χώρο της τηλεόρασης, ο Τζιαμπρούνο τελείωσε το επιστημονικό λύκειο της Μόντσα, ενώ αποφοίτησε και από τη Φιλοσοφική Σχολή, του Καθολικού Πανεπιστημίου του Μιλάνο.