Απίθανο: Ο προπονητής της Πολωνίας «έπιασε» τον Σέζνι να καπνίζει

Η Πολωνία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάρολ Σβιντέρφσκι επικράτησε με 1-0 της Ουαλίας και έστειλε την «παρέα» του Γκάρεθ Μπέιλ στην League B, στην οποία θα αγωνίζεται και η Εθνική μας ομάδα.

Ο Σέζνι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κρατώντας ανέπαφη την εστία του, αποφασίζοντας να πανηγυρίσει την νίκη της ομάδας του με ένα τσιγάρο στα αποδυτήρια αλλά τον «έπιασε» ο προπονητής του, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς.

«Γνωρίζουμε τον Σέζνι, παίζει στην ομάδα πολλά χρόνια. Αυτή τη στιγμή κάθε αγώνας στην εθνική ομάδα είναι πολύ σημαντικός για εκείνον. Δείχνει ότι είναι πολύ συγκεντρωμένος. Αν και κάποιες στιγμές ήταν χαλαρός, όπως στην περίπτωση με τον Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και μετά το παιχνίδι.

Όταν μπήκα στα αποδυτήρια, νόμιζα ότι η τουαλέτα είχε πάρει φωτιά. Ο καπνός πετούσε. Τον άκουσα ότι είναι εκεί. «Βόιτσιεχ, τι συμβαίνει;», τον ρώτησα. «Tίποτα κόουτς, το νερό ξεβγάζει».

Μάλιστα τότε γύρισε αμέσως στον μεταφραστή και του είπε, «δεν χρειάζεται να το μεταφράσεις αυτό»», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Πολωνών.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η διάγνωση για τον Ρέτσο: Οστικό οίδημα- Πόσο μένει εκτός