«Κοιτάει» Γκριεζμάν η Γιουβέντους

Ενώ το μέλλον του Αντουάν Γκριεζμάν, παραμένει ασαφές, υπάρχει μία ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, το προσεχές καλοκαίρι.

Θεωρητικά, ο Γάλλος άσος θα μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά οι «κολτσονέρος» κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν, ότι ο παίκτης δεν θα παίξει όλους τους αγώνες που πρέπει, για να αρθεί η «υποχρεωτική» και αυτόματη αγοράς του από την Μπαρτσελόνα, έναντι εκατομμυρίων ευρώ. Οι Μαδριλένοι θέλουν τον παίκτη, αλλά προτιμούν να διαπραγματευθούν μια καλύτερη συμφωνία με τους Καταλανούς.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», η Γιουβέντους θα κινηθεί για να λύσει αυτόν τον «Γόρδιο Δεσμό». Αυτό θα συμβεί, εάν ο «Γκριζού» δεν υπογράψει τελικά με την Ατλέτικο (σ.σ. το συμβόλαιό του λήγει το 2024) και ως εκ τούτου πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος σε καλή τιμή κατά την επόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Στο ιταλικό δημοσίευμα, διευκρινίζεται πάντως, ότι σε περίπτωση πραγματικής πρότασης από την «Γηραιά Κυρία» και αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ο Γκριεζμάν, θα πρέπει να μειώσει σημαντικά τις απαιτήσεις του.