Άννα Φόνσου: Με απείλησαν να μην ασχοληθώ ξανά με τον Μαρίνο γιατί «θα με βρουν σκοτωμένη»

Η Άννα Φόνσου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη μακρά καριέρα της στον χώρο του θεάματος, αλλά και στον Γιώργο Μαρίνο.

Η Άννα Φόνσου περιέγραψε πώς γνώρισε, και ύστερα βοήθησε τον Γιώργο Μαρίνο. Η ίδια, τόνισε πως ο διάσημος showman είναι καλά εκεί που βρίσκεται, ωστόσο, μετά από ένα «άσχημο» περιστατικό, δεν μπορεί να γνωρίζει νεότερα για την υγεία του.

Διαβάστε επίσης: «Ο Αχιλλέας από το Κάιρο», ο Γιώργος Μαρίνος και η σχέση του με τον Κώστα Τουρνά

Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε: «Πήρα τους φίλους του τηλέφωνο, κανένας δεν ήρθε στο νοσοκομείο, ούτε ένας. Εδώ θα το πω, και όποιος θέλει να με διαψεύσει. Μόνο όταν του έβαλαν το μπαλονάκι είχε έρθει η Κάτια Δανδουλάκη. Όλους τους πήρα, δεν ήθελα να του πω ότι δεν βρίσκω κανέναν. Ήταν ένας εκεί μαζί μου στο νοσοκομείο, μου είπε ότι τον φροντίζει χρόνια. Βασίλης το όνομά του, δεν ξέρω το επίθετό του. Ο Γιώργος Μαρίνος μου είπε ότι δεν έχει πού να πάει και του είπα να έρθει στο σπίτι του ηθοποιού για λίγο, ήθελε… Πάντα ο κύριος Βασίλης ήταν εκεί.

Πέρασε ένας μήνας και του είπα. «Γιώργο, σύμφωνα με το καταστατικό, δεν μπορούμε να έχουμε στο «Σπίτι του Ηθοποιού» έναν άνθρωπο που έχει λεφτά». «Έχεις δίκιο, θα πάω σε κάτι που έχει φτιάξει η κυρία Λάτση». Ήρθε ο Σταμάτης Φασουλής και μαζί με τον κύριο Βασίλη και πήγαν εκεί». Την επόμενη ημέρα με πήρε και μου είπε ότι, «εδώ είναι παράδεισος, να έρθεις Άννα μου». «Θα έρθω αύριο» του απάντησα. Την επόμενη ημέρα δεν σήκωνε το τηλέφωνό του, πήρα τηλέφωνο το ίδρυμα για να έρθω, μου είπαν ότι έφυγε με τον κύριο Βασίλη. Δεν είπαν πού πάνε. Προσπαθούσα τότε να τον βρω.

Με πήρε τηλέφωνο εκείνος ο κύριος ο Βασίλης και μου είπε, «Μην ασχοληθείς ποτέ ξανά με τον Μαρίνο, διότι θα σε βρουν σε κανένα πεζοδρόμιο σκοτωμένη». Δεν φοβήθηκα. Ο Γιώργος Μαρίνος ανήκει σε όλον τον κόσμο, δεν έχει δικαίωμα αυτός να μη μας λέει πού είναι και τι κάνει. Εγώ επειδή ενδιαφερόμουν για τον Γιώργο έμαθα ότι είναι πολύ καλά σε ένα σπίτι, τον περιποιείται καλά. Σταμάτησα να ασχολούμαι. Δεν μπορώ να μάθω από πουθενά από την υγεία του. Ο κύριος Βασίλης κλείνει τα τηλέφωνα».

Δείτε το βίντεο