Ενδοοικογενειακή βία: Νέα υπόθεση συστηματικής κακοποίησης 29χρονης από τον πρώην σύντροφό της

Μια νέα φρικτή υπόθεση γυναικείας κακοποίησης και εκφοβισμού έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τον εφιάλτη που βιώνει μια 29χρονη κοπέλα από τον πρώην σύντροφο της, από τότε που του ζήτησε να χωρίσουν.

  • Διαβάστε επίσης: Τον βιντεοσκόπησε να χτυπάει τη σύζυγό του και έδωσε το βίντεο στην αστυνομία

Ο 31χρονος άντρας επέμενε φορτικά να τα ξαναβρούν με αποτέλεσμα τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από ένα περιστατικό κακοποίησης, η κοπέλα του έκανε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Την χτύπησε

Η κοπέλα έφυγε να δουλέψει σεζόν σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και το περασμένο Σάββατο ξαναέπεσε θύμα βίας. Ο 31χρονος ήθελε να συνευρεθούν και όταν η κοπέλα του το αρνήθηκε της διέλυσε το αυτοκίνητό της και τη χτύπησε, την έριξε κάτω με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο δάχτυλό της.

Μάλιστα σε βίντεο που κατέγραψε η κοπέλα και εξασφάλισε η εκπομπή, ο 31χρονος ακούγεται να την απειλεί μέχρι και ότι θα τη σκοτώσει, μιλώντας χρησιμοποιώντας απίστευτα λόγια και χαρακτηρισμούς.

‘Υστερα η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης για να τον καταγγείλει και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από μεγάλη κινητοποίηση.

Ωστόσο ο ίδιος έκανε μήνυση στην κοπέλα με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτή. Οδηγήθηκαν μαζί στο πρωτοδικείο Νάξου ενώ χθες πήγαν στο αυτόφορο και πήραν αναβολή μέχρι την Τέταρτη.