Το παρασκήνιο του πρώτου γάμου του Γιάννη Πάριου: Η μητέρα του δεν τον ενέκρινε -οι απειλές της

Ο Γιάννης Πάριος απασχόλησε την εγχώρια σόουμπιζ, όταν παντρεύτηκε τη Σοφία Αλιμπέρτη, με τον αγαπημένο τραγουδιστή όμως να έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας άλλη μια φορά.

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε τον Χάρη και τον Θανάση. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για μια δεκαετία από το 1972 έως το 1982.

  • Διαβάστε επίσης: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όταν ήμουν με τον Γιάννη Πάριο οι παπαράτσι έσκαγαν μέσα από θάμνους»

Υπάρχει όμως παρασκήνιο πίσω από αυτόν, τον πρώτο γάμο. Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν είναι σωστό να επεμβαίνουν οι γονείς στους έρωτες των παιδιών τους, ο Πάριος απάντησε ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει επεμβάσεις ποτέ στην προσωπική ζωή των παιδιών του, αλλά παραδέχτηκε ότι η μητέρα – όπως όλες η μανάδες – ήταν παρεμβατική:

«Μη νομίζεις ότι οι μανάδες μας εγκρίνανε τις γυναίκες που πήραμε – έκαναν το κορόιδο», είπε ο τραγουδιστής, υπονοώντας σαφώς ότι και ο Αρναούτογλου αντιμετώπισε αντιδράσεις από την οικογένεια για κάποιες σχέσεις του.

Μάλιστα, ο Πάριος, που εξομολογήθηκε σε άλλη περίπτωση πως δεν ήταν και ο καλύτερος σύζυγος, μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία με τη μητέρα του που είχε απειλήσει ότι θα πέσει από το μπαλκόνι.

«Όταν ήταν έγκυος η πρώτη μου γυναίκα στον Χάρη, είχε φύγει ο πατέρας μου, ήμουν μικρός 24-25, και έμενα με τη μητέρα μου, της είπα «Μάνα θα παντρευτώ» και μου λέει «Θα πέσω από το μπαλκόνι». «Τι να σου πω ρε μάνα, πέσε»… μέναμε στο ισόγειο, ο δρόμος ήταν απέξω, που θα πέσεις; Της λέω «θέλεις να γεννηθεί το εγγόνι σου χωρίς πατέρα;» και εκεί το γύρισε, «Αλήτη που θα αφήσεις το εγγόνι μου χωρίς πατέρα»».