Τραγωδία στο Ηράκλειο: Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο 51χρονος μοτοσικλετιστής

Μάρτυρες ενός τραγικού παιχνιδιού της μοίρας έγιναν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εκεί, την ώρα που περίμενε στο φανάρι ένας 51χρονος οδηγός μηχανής, είδε ένα τεράστιο πεύκο να ξεριζώνεται από το έδαφος και να τον πλακώνει κυριολεκτικά.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το σημείο, το δέντρο κάλυψε και τα δύο ρεύματα του δρόμου που οδηγεί στο Α’ νεκροταφείο Ηρακλείου.

Άμεσα ο κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή έσπευσε να τον βοηθήσει, ενώ άμεσα έφτασαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής που ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού του.

Ωστόσο, το χτύπημα που δέχθηκε ο μοτοσικλετιστής ήταν μοιραίο, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι ο άτυχος 51χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Όπως ανέφεραν μάρτυρες, έσπασε ακόμα και το προστατευτικό κράτος που φορούσε ο οδηγός της μηχανής.

Μάλιστα, από την εκρίζωση του δέντρου έσπασαν και οι πλάκες του πεζοδρομίου, ενώ στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν περίπου 10 τόνοι ξύλων από το πεύκο που έπεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως από θαύμα δεν υπήρξαν και άλλα θύματα, καθώς το συγκεκριμένο σημείο είναι πολυσύχναστο, με αρκετό κόσμο να περπατά στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Δημοκρατίας.