Βασίλειος Κωστέτσος: Σοκαρισμένος μετά την επίθεση που δέχτηκε – Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις

Ώρες αγωνίας έζησε το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλειος Κωστέτσος, όταν δέχτηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο σχεδιαστής μόδας, όλα έγιναν στην πλατεία Συντάγματος, όπου βρισκόταν ο ίδιος με φιλικό του πρόσωπο.

Μια ομάδα αλλοδαπών κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τους επιτέθηκαν για να τους ληστέψουν. Αρχικά τους έκλεισαν τον δρόμο και τους πέταξαν μπουκάλια. Τον Βασίλειο Κωστέτσο τον πέταξαν από τα σκαλιά και τον φίλο του τον χτύπησαν με στιλέτο το πρόσωπο.

  • Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος – Δέχτηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβουν τις πρώτες βοήθειες και να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο σχεδιαστής τελικά τη γλίτωσε με μια ελαφριά διάσειση και έναν τραυματισμό στο χέρι, στη μέση και τον αυχένα. Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε και ο φίλος του, που μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο.

«Άκουγα ουρλιαχτά, φώναζαν την αστυνομία»

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Βασίλειος Κωστέτσος δήλωσε σοκαρισμένος και περιέγραψε όλα όσα βίωσε.

«Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με τα μούτρα κάτω στο πλατύσκαλο, πριν τα σκαλιά. Άκουγα ουρλιαχτά, πάνω φώναζαν την αστυνομία. Και βλέπω ξαφνικά τον φίλο μου, που είναι 90 κιλά να φεύγει από το 2ο σκαλί, να τον πετάνε και να προσγειώνεται δίπλα μου», είπε χαρακτηριστικά.