Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ανανεωμένη, μαυρισμένη και πιο αδύνατη από ποτέ

Αδυνατισμένη και μαυρισμένη επέστρεψε στην Ελλάδα η Ζενεβιέβ Μαζαρί όπου και απολαμβάνει τις διακοπές της με την παρέα της.

Διαβάστε επίσης: Κλόντια Σίφερ: Για διακοπές στις Σπέτσες το πασίγνωστο μοντέλο – «Η Ελλάδα φώναζε το όνομά μου»

Ξεκούραση πριν την επιστροφή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις

Η ίδια, μετά το τέλος των γυρισμάτων του νέου ριάλιτι του STAR, Asia Express, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα εμφανώς ανανεωμένη και αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 9 Αυγούστου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα ολόσωμο εντυπωσιακό μαύρο μαγιό και ένα ψάθινο καπέλο. Από τη φωτό φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη.

Σε ποιητική διάθεση το σχόλιο

«You came out of the night, Wearing a mask in white colour. My eyes were shining On the wine, and your aura. All in order, we move into the boudoir, But too soon the morning has resumed.

I’m hanging on the Old Goose Moon. You look like an angel, Sleeping it off at a station. Were you only passing through», έγραψε στην λεζάντα.

Όσον αφορά τη συμμετοχή στο νέο παιχνίδι έχει δηλώσει: «Ο ρόλος που θα έχω στο Asia Express είναι κάτι που είναι πολύ κοντά σε μένα και όλες οι συζητήσεις που κάνουμε έχουν στόχο να μπορώ να δω εμένα μέσα σε αυτό»