Νόρα Βαλσάμη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο σύζυγός της

Δύσκολες στιγμές περνά η Νόρα Βαλσάμη, καθώς ο σύζυγός της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γνωστός σκηνοθέτης, Ερρίκος Ανδρέου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα πριν από δύο μέρες από τη Σύρο στη Αθήνα, στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο. όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

  • Διαβάστε επίσης: Πού βρίσκεται σήμερα η Νόρα Βαλσάμη και σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία της;

Η μεταφορά του μάλιστα από το νησί έγινε με ιδιωτική πτήση, με αεροπλάνο που διατέθηκε αποκλειστικά για εκείνον προκειμένου να μη χαθούν πολύτιμες ώρες.

Το χειρουργείο του σκηνοθέτη στέφθηκε με επιτυχία ενώ στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η Μαίρη Βαλσάμη.

Το ζευγάρι ζει μόνιμα στη Σύρο, ωστόσο αυτό το διάστημα θα παραμείνει στην Αθήνα, αφού θα ακολουθήσει η αποθεραπεία για τον Ερρίκο Ανδρέου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, που είναι φίλη με το ζευγάρι, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι πονάει πολύ γιατί ξέρει πως η Νόρα Βαλσάμη έχει και προβλήματα υγείας και ότι προσεύχεται για τον Ερρίκο Ανδρέου, που αντιμετωπίζει αυτή την περιπέτεια.

«Πονάω πολύ, γιατί ξέρω πως η Νόρα Βαλσάμη έχει προβλήματα υγείας. Ακόμα περισσότερο για τον Ερρίκο, που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να τους τα πάει καλά. Επικοινώνησα με τη Νόρα και με τον ιατρό του Ερρίκου. Στην κουβέντα μας με τον Ερρίκο διαπίστωσα ότι το ηθικό του ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Θεός μαζί του», σημείωσε χαρακτηριστικά.