Ο Παναθηναϊκός προχωρά το μεταγραφικό του σχεδιασμό μετά την έλευση του Ντέγιαν Ράντονιτς, όμως φαίνεται πως έχει μπροστά του ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα όσον αφορά τον Νεμάνια Νέντοβιτς, παράλληλα με τα «μπαμ» που ψάχνει στην αγορά.

Ο σέρβος γκαρντ, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν με το Τριφύλλι (υπέγραψε κλειστό διετές το καλοκαίρι του 2021), προτείνεται δεξιά και αριστερά σε ομάδες της EuroLeague από τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πως ο Νέντοβιτς, όταν υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό, είχε ένα opt out για το καλοκαίρι του 2022, μέχρι τις 10/7, όπου μπορούσαν οι Πράσινοι σε πρώτη φάση να του δώσουν 100.000 ευρώ και να τον αφήσουν ελεύθερο.

Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό, ρήτρα για να λύσει το συμβόλαιό του είχε και έχει και ο παίκτης από την πλευρά του, που όμως για να «σπάσει» πρέπει ο Νέντοβιτς να καταβάλει 300.000 ευρώ στο Τριφύλλι. Αυτοί οι όροι λοιπόν φαίνεται πως έχουν γίνει γνωστοί από τον Ραζνάτοβιτς που τον εκπροσωπεί σε όλες τις ομάδες της EuroLeague και φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα του Βελιγραδίου δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση ή κρούση, όμως πιέζει τόσο τον παίκτη όσο και τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι από την πλευρά τους έχουν δώσει τα «κλειδιά» σε έναν προπονητή που θέλει τον πρώτο λόγο να έχει η άμυνα στη φιλοσοφία της ομάδας, με αποτέλεσμα ο Σέρβος να μην είναι σίγουρο κατά πόσον μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι.

Ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο και ο Ράντονιτς θα τον ήθελε στο ρόστερ. Η «δικλείδα» που υπάρχει στο συμβόλαιό του όμως δημιουργεί ένα μυστήριο που θα λυθεί μέσα στις επόμενες μέρες, με το δεδομένο να είναι πως ο Ερυθρός Αστέρας κοιτάζει την περίπτωσή του και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις, τουλάχιστον ως προς αυτόν τον τομέα.