Πισπιρίγκου: Στις 4 Ιουλίου επιδιώκει να καταθέσει – Ψάχνει στην δικογραφία επιχειρήματα για να την ανατρέψει

Με ένα μεγάλο φάκελο στα χέρια, οι δύο αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών πλησιάζουν την είσοδο των φυλακών Κορυδαλλού, για να παραδώσουν στην 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου την κλήση για ανωμοτί κατάθεση, την οποία θα δώσει ως μοναδική – προς το παρόν – ύποπτη για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας.

Αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη κατάθεση

Λίγο αργότερα, μακριά από τις κάμερες, το ζευγάρι των αστυνομικών μπαίνει στα ενδότερα και παραδίδει τον φάκελο στη μητέρα των παιδιών που δολοφονήθηκαν, μέσα στο κελί της. Οι εξελίξεις της ημέρας μόλις έχουν ξεκινήσει.

Οι κινήσεις, οι σκέψεις και οι προθέσεις της 33χρονης, που από την Τετάρτη θεωρείται ύποπτη για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, το μεγάλο παράπονο που εκφράζει για τον Μάνο Δασκαλάκη, μαζί με τις νέες μαρτυρίες γιατρών, οι οποίοι έζησαν ορισμένα από τα δραματικά γεγονότα της τελευταίας τριετίας, δίνουν τροφή για νέες συζητήσεις. Τα πάντα μέρα με τη μέρα, ξεκαθαρίζουν όλο και περισσότερο.

Πότε και πώς θα απολογηθεί

Στόχος της 33χρονης είναι μετά την προθεσμία που ζήτησε το μεσημέρι, να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα με υπόμνημα.

Το πιθανότερο, όμως, είναι σε τέσσερις ημέρες από σήμερα, δηλαδή στις 4 Ιουλίου, να καταθέσει ενώπιον αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών, είτε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, είτε στη ΓΑΔΑ, που είχε οδηγηθεί και στις 30 του περασμένου Μαρτίου, όταν συνελήφθη μετά τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας.