Ραφήνα: Ξεσπά η μητέρα του 42χρονου – «Μου έκλεισαν το σπίτι»

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των δύο συλληφθέντων για τη δολοφονία του 42χρονου άνδρα στη Ραφήνα σε νυχτερινό κέντρο.

Η μητέρα του 42χρονου Αλέξανδρου, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έχασε έτσι ξαφνικά και με τέτοιο άγριο τρόπο τον γιο της, ξέσπασε μιλώντας στο Star.

«Μου έφαγαν το παιδί μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή. Είχαμε ένα σωρό προβλήματα στο σπίτι, θέμα υγείας και μου έδιναν κουράγιο τα παιδιά μου. Ευτυχώς δεν πήγε και ο μικρός, αν είχε πάει και ο μικρός, θα θρηνούσα δύο παιδιά σήμερα», είπε η μητέρα του 42χρονου με δάκρυα στα μάτια.

«Να δικαστούν ισόβια, να μην βγουν ποτέ, ποτέ. Να μην κλάψει άλλη μάνα σαν εμένα, εμένα το σπίτι μου το κλείσανε. Αυτοί σε δύο χρόνια θα βγούνε, εμένα το παιδί μου θα μπει στο χώμα, η μάνα τους θα τους έχει», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η μητέρα του 42χρονου.

Μιλώντας για τον γιο της, είπε πως «ήταν κάθε μέρα δουλειά και σπίτι. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ‘πού είσαι μανούλα μου; Έρχομαι λεβέντη μου’. Η ζωή μου όλη ήταν αυτά τα παιδιά, ζούσα για τα παιδιά μου».