Λάκης Γαβαλάς: «Δεν χρειαζόταν να περάσω τέτοια τιμωρία και βία από το ελληνικό κράτος»

O Λάκης Γαβαλάς  αναφέρθηκε στην οικονομική του κατάρρευση από την οποία και ταλαιπωρείται μέχρι σήμερα από το ελληνικό κράτος.

Ο σχεδιαστής ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά και δεν δίστασε να μιλήσει την περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη φυλακή.

Ο ίδιος δήλωσε πως «αυτή η χώρα με έχει τιμωρήσει πολλαπλά. Δηλαδή δεν είναι ένα ή δύο τα συμβάντα, είναι πάρα πολλά. Από την άλλη πλευρά έχω την υπεραγάπη του κόσμου, όχι λόγω της φυλακής που άντεξα και αυτό βεβαίως ήταν το αποκορύφωμα. Από πριν με αγαπούσαν γιατί ήμουν σταθερός. Έβαζα θέσεις εργασίας συνέχεια, έφτιαχνα πολύ ωραία κτίρια και μαγαζιά, συμμετείχα μες στον κόσμο».

«Δεν χρειαζόταν να τύχω τέτοιας τιμωρίας, τέτοιας βία και bullying από το ίδιο μου το κράτος γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι αυτό που είμαι. Μπορούν να το εξερευνήσουν όλοι, δεν έχω κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Δεν ήξερα ότι θα έρθει η κρίση και θα μας πετάξουν στα βράχια. Εγώ κάλπαζα, είχα επιτυχία, όλοι με σέβονταν, μου έδιναν τα πράγματα τους και με έβλεπαν σαν ένα κομμάτι δικό τους που ευτυχώς μέχρι και σήμερα με βλέπουν» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.