Αρπαγή Ράινερ: «Χτυπούσε το παιδί ο πρώην άντρας μου – Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά του» λέει η μητέρα του

Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του 6χρονου Ράινερ, που άρπαξαν από το σπίτι του  στην Κηφισιά και τον μετέφεραν στη Νορβηγία.

Η μητέρα του 6χρονου, μιλώντας στο T-Live, δίνει τη δική της εκδοχή για τους λόγους που χώρισε με τον σύζυγό της, καταγγέλλοντας, μάλιστα, ότι ο Νορβηγός πρώην σύζυγός της την χτύπησε, χτυπούσε τον 6χρονο και είχε φτάσει ακόμη και στο σημείο να την απειλήσει με μαχαίρι μπροστά στον Ράινερ.

Μάλιστα, υποστηρίζει στη συνέντευξή της ότι δεν γνώριζε τίποτα για το δικαστήριο στη Νορβηγία. «Με είχε κατηγορήσει για απαγωγή του παιδιού. Δεν έλαβα ούτε ενημέρωση για τα δικαστήρια στη Νορβηγία» σημείωσε, τονίζοντας ότι μόλις το έμαθε, ζήτησε να γίνει δικαστήριο και στην Ελλάδα. Η μητέρα του 6χρονου Ράινερ λέει ακόμη ότι ο πατέρας χτυπούσε το παιδί.

«Μια φορά τον πέταξε στο κρεβάτι και άρχισε να τον χτυπά. «Είναι παράνομο να χτυπάς το παιδί, θα σε καταγγείλω»» είχε πει η ίδια στον πρώην σύζυγό της και εκείνος τότε της απάντησε: «Δεν θα μιλήσεις πουθενά. Θα σου δείξω εγώ τι είναι βία», περιγράφει σήμερα η μητέρα του μικρού που βρίσκεται με τον πατέρα του στη Νορβηγία.

Ακόμη, αναφέρει ότι το όνομα που χρησιμοποιήθηκε για να βγάλει ο πατέρας τον Ράινερ από την Ελλάδα είναι του ξαδέρφου του παιδιού.