Λίβερπουλ: «Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τη μέρα που θα φύγει ο Κλοπ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Athletic» ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, αναφέρθηκε στον Γιούργκεν Κλοπ και στο μέλλον του στον πάγκο της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Αρχικά, ο Τομ Βέρνερ μίλησε για την αγωνία που είχε πριν πάρει την θέτικη απάντηση από τον Γερμανό τεχνικό στην πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους, αποθεώνοντας τη σύζυγο του, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις.

«Θα ήθελα να απονείμω τα σέβη μου στην Ούλα (σ.σ. σύζυγος του Κλοπ). Μας βοήθησε πάρα πολύ με το να παροτρύνει τον Γιούργκεν να επεκτείνει την παραμονή του στη Λίβερπουλ. Μιλούσαμε μαζί του αρκετές φορές σε καθημερινή βάση. Μας είχε ενημερώσει πως σκεφτόταν πολύ σοβαρά την επέκταση. Παρ’ όλα αυτά μέχρι να γίνει οριστικό κρατούσα την αναπνοή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια τόνισε ότι κανείς στους «ρεντς» δεν θέλει να σκέφτεται τη μέρα που ο Κλοπ θα αποχωρήσει από τον σύλλογο: «Είναι υπέροχο το ότι θα είναι μαζί μας για μερικά ακόμα χρόνια. Είμαι τόσο χαρούμενος επειδή υπάρχει αυτή η αίσθηση πως κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τη μέρα που ο Γιούργκεν θα πάψει να είναι προπονητής του συλλόγου».