Κελαϊφί: «Δεν έμεινε για τα λεφτά ο Εμπαπέ στην Παρί»

Στο πλαίσιο της συμφωνίας του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα επόμενα τρία χρόνια, οι Παριζιάνοι διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου, εκεί όπου μίλησαν τόσο ο Γάλλος σούπερ σταρ τόσο και ο ισχυρός άνδρας των Γάλλων,  Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Οι δηλώσεις του Νασέρ Αλ Κελαϊφί:

«Τα λεφτά δεν ήταν το σημαντικότερο πράγμα για τον Εμπαπέ. Υπάρχει μια ισπανική ομάδα που μπορεί να πληρώσει περισσότερα από εμάς. Το αθλητικό πρότζεκτ είναι το πιο σημαντικό σημείο για τον Εμπαπέ».

Για τους λόγους παραμονής του Εμπαπέ στην Παρί: «Ο Κιλιάν έμεινε στην Παρί για άλλα τρία χρόνια, είναι σημαντικό για εμάς, τη Ligue 1 και τη Γαλλία. Αυτή η επιλογή είναι μια δυνατή ένδειξη, κρατήσαμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Μένει εδώ επειδή η Παρί τον βάζει σε διαδικασία να πετύχει τους αθλητικούς στόχους του, τις νίκες, τις νίκες και τις νίκες».

Για την καταγγελία του προέδρου της La Liga:«Ο πρόεδρός μας είναι ο Βενσάν Λαμπρούν. Μπορεί να σας απαντήσει καλύτερα. Αλλά ίσως είναι ένα καλό πράγμα αν η Ligue 1 τα πάει καλύτερα από τη La Liga. Έχουμε σεβασμό σε όλους. Είμαστε επικεντρωμένοι στην ομάδα, το πρωτάθλημα, τον παίκτη μας που είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα».