Κάνει το δεύτερο βήμα προς το τρεμπλ ο Ολυμπιακός

ΑΝΟ Γλυφάδας- Ολυμπιακός πράξη 2η. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν στις 21:00 τον ΑΝΟ Γλυφάδας εκτός έδρας, για τον δεύτερο τελικό της Α1, με στόχο το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του τίτλου. Μετά την επικράτηση (13-7) στον πρώτο τελικό στο Παπαστράτειο, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους κόντρα στη Γλυφάδα και να κάνουν το 2-0 στη σειρά, στο δρόμο για την κατάκτηση του 9ου διαδοχικού πρωταθλήματος και 2ου διαδοχικού τρεμπλ.

Mάλιστα οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα, στις 17 Απριλίου, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 14-7.

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Το πρώτο βήμα έγινε στην έδρα μας, τώρα έχουμε τον δεύτερο τελικό, ο οποίος θα είναι πιο σκληρός, γιατί η Γλυφάδα δεν έχει τίποτα να χάσει. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, για αυτό πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας, είμαστε έτοιμοι, θα πάμε να παλέψουμε, να τα δώσουμε όλα. Έχουμε προετοιμαστεί για τον αγώνα, δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι».

Βάσω Πλευρίτου: «Αύριο, έχουμε τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. Αυτό που επιδιώκουμε σε κάθε μας αναμέτρηση, είναι να δείχνουμε την ποιότητα και την σοβαρότητα που έχουμε σαν ομάδα, καθώς και να βελτιώνουμε την εμφάνιση μας κάθε φορά. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, για την επίτευξη του τελικού μας στόχου για τη φετινή σεζόν, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε να ολοκληρώσουμε για δεύτερη διαδοχική χρόνια τον στόχο μας. Είναι ένα δύσκολο ψυχολογικά παιχνίδι, καθώς ο ΑΝΟΓ θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του, ωστόσο εμείς είμαστε προετοιμασμένες για όλα».

Το πρόγραμμα των τελικών

Κυριακή (22/5) 

*Εθνικό Πειραιά 15:00 Ολυμπιακός-Γλυφάδα 13-7

Τρίτη (24/5)

*«Αντώνης Δημητρόπουλος» / ΑΝΟΓ 21:00 Γλυφάδα-Ολυμπιακός

Πέμπτη (26/5)

*Εθνικό Πειραιά 18:30 Ολυμπιακός-Γλυφάδα

Σάββατο (28/5) Αν χρειαστεί

*«Αντώνης Δημητρόπουλος» / ΑΝΟΓ 21:00 Γλυφάδα-Ολυμπιακός

Κυριακή (29/5) Αν χρειαστεί

*Εθνικό Πειραιά 19:30 Ολυμπιακός-Γλυφάδα