Τσέλσι: Ολοκληρώνεται μέσα στην εβδομάδα η πώληση στην κοινοπραξία του Μπόλι

Ο «εφιάλτης» για την Τσέλσι τελειώνει οριστικά. Μετά από σχεδόν τρεις μήνες αγωνίας, η ομάδα του Λονδίνου ετοιμάζεται να μπει και πάλι σε έναν… ίσιο δρόμο, αφήνοντας πίσω της όλα όσα έχει περάσει σε αυτό το διάστημα, λόγω των κυρώσεων κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς έπεσαν οριστικά.

Παρότι πριν από μερικές εβδομάδες φάνηκε να προκύπτει ένα νέο πρόβλημα με την πώληση του λονδρέζικου συλλόγου που είχε να κάνει με κάποιες αμφιβολίες που προέκυψαν σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στον Τοντ Μπόλι, φαίνεται πως όλα προχωράνε κανονικά.

Όπως αναφέρει η Guardian, η πώληση της Τσέλσι στην κοινοπραξία του Μπόλι αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, καθώς ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φέρεται να έχει δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις, έτσι ώστε να προχωρησει κανονικά το θέμα.

Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας θα έχει υπό τον δικό της έλεγχο τα χρήματα που θα δώσει ο Μπόλι, κάτι που σημαίνει πως με το που ολοκληρωθεί όλη η υπόθεση, το συγκεκριμένο ποσό θα δοθεί σε διάφορα ιδρύματα, με σκοπό να μη βάλει τίποτα στην… τσέπη του ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς…