Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε βιτρίνα καταστήματος

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ένα Ι.Χ αυτοκίνητο «καρφώθηκε», σε βιτρίνα καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος, νεαρός σε ηλικία, ενώ βρισκόταν στο ρεύμα προς δυτικά, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε βιτρίνα καταστήματος οπτικών.

Όπως μεταδίδει το GRTimes.gr, ο οδηγός κινούνταν σε ευθεία πορεία και πολύ απότομα έστριψε το τιμόνι του, με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα. Από το συμβάν δεν προέκυψε τραυματισμός, ενώ ο οδηγός βγήκε σώος από το όχημά του.

Αν περνούσε κάποιος θα τον έκανε χαλκομανία

«Ευτυχώς δεν περνούσε κανείς από το σημείο, γιατί θα τον έκανε… χαλκομανία. Και πάλι καλά που δεν υπήρχαν πελάτες και πωλητές στη συγκεκριμένη γωνία του καταστήματος», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ευτυχώς δεν ήταν κανείς μέσα στο μαγαζί. Εγώ ήμουν μέσα, αλλά δεν είδα τι συνέβη», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος οπτικών.

«Πάλι καλά που δεν είχαμε κανένα γκρουπάκι με τουρίστες έξω από το ξενοδοχείο. Θα έπεφτε επάνω τους», είπε από πλευράς του ο υπαλλήλους του καταλύματος που βρίσκεται δίπλα από το κατάστημα.

Όλοι όσοι βρίσκονται στο σημείο, τονίζουν ότι αντιλήφθηκαν το ατύχημα λόγω του έντονου θορύβου. Από την πρόσκρουση, προκλήθηκαν φθορές και στην πρόσοψη του ξενοδοχείου που βρίσκεται πλησίον του καταστήματος.