Σίβα: «Δεν με ενδιαφέρουν οι πόντοι μου, αλλά να κερδίζει η ομάδα»

Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στον Άρη, επικρατώντας με το επιβλητικό 109-79 στο ΟΑΚΑ στο Game 1 των playoffs της Basket League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πέιτον Σίβα δήλωσε πως μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας των «πρασίνων», τονίζοντας πως τον ενδιαφέρει η συνολική προσπάθεια παρά οι αριθμοί του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

«Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Βρήκα χρόνο να βρω τα πατήματά μου και να είμαι ανταγωνιστικός και να βοηθήσω την ομάδα. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να βρω ρυθμό. Βρίσκω τον ρυθμό μου την κατάλληλη στιγμή με τα Play-Offs να έχουν ξεκινήσει. Είναι πολύ καλή η φιλοσοφία των προπονητών.

Μας αρέσει να τρέχουμε, έχουμε ψηλούς που τους αρέσει να τρέχουν. Μπορούμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά σε αυτό. Θα πάμε πολύ καλά στη συνέχεια των Play-Offs Η πρώτη πεντάδα έθεσε τον ρυθμό, η δεύτερη κράτησε σε ψηλά επίπεδα τον ρυθμό. Κάναμε πολύ καλή δουλειά για 30-35 λεπτά στην άμυνα.

Εγώ θέλω να είμαι στο παρκέ και να βάζω στο κλίμα τους συμπαίκτες μου. Δεν με ενδιαφέρουν οι πόντοι μου, αλλά κυρίως να κερδίζει η ομάδα».