Καραπαπάς: «Ο Λαόθ απαιτεί τελικό ωθ το πρωί» (pics)

Συνεχίζει τις καυστικές αναρτήσεις στα social media ο Κώστας Καραπαπάς, με τον Δ’ αντιπρόεδρο και Επιχειρησιακό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον τελικό – ντροπή του ΟΑΚΑ και να εκθέτει στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης την… Εξυγίανση.

«Θες ημίχρονα που κρατάνε 90 λεπτά; Οσο ένας αγώνας;», είχε αναφέρει στο πρώτο του μήνυμα, ενώ στη συνέχεια έναν νέες αναρτήσεις, στις οποίες έγραψε: «Κάνε κουμάντο κυρ διαιτητή μας οδηγείς σε λάθη! Θέλεις ημίχρονο που κρατάει όσο ένας αγώνας μαζί με παράταση; 120’; Θέλεις ποδόσφαιρο που θα βρίσκουν δουλειά οι γυμναστές αφού θα έχει προθέρμανση 3-4 φορές; Θέλεις τελικό που να μαχαιρώνονται σε πεζογέφυρες;

Θέλεις τελικό χωρίς κόσμο; Θες τελικό της προηγούμενης χρονιάς την επόμενη; Θες τελικό που να μην τελειώνει ούτε την επόμενη μέρα; Όταν σε όλο τον κόσμο οι τελικοί κρατάνε 90’ ή 120 ή 120’ και πέναλτι, στην Ελλάδα το ημίχρονο είναι 120’ και όλος ο τελικός έχει τον ατελείωτο. Ποιος Μπαλτάκος; Κάντε τώρα πρόεδρο τον ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ. Ο Λαόθς απαιτεί τελικό ωθ το πρωί», ανέφερε στις αναρτήσεις του ο Κώστας Καραπαπάς.

Δείτε τα stories του Κώστα Καραπαπά: