Η αποθέωση του μεγάλου αρχηγού, Γιώργου Πρίντεζη

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έκανε την Ευρώπη να παραμιλά με τη συγκλονιστική παρουσία στο Final 4 του Βελιγραδίου. Η εικόνα στις εξέδρες της Stark Arena ήταν απίστευτη και θα πρέπει εδώ να γίνει ιδιαίτερη μνεία, στην αποθέωση του αρχηγού των ερυθρόλευκων, Γιώργου Πρίντεζη.

Οι οπαδοί των πειραιωτών έδωσαν σήμερα στο Βελιγράδι, το μεγαλύτερο «παράσημο» στον αρχηγό της ομάδας τους, αποθεώνοντας τον Πρίντεζη για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα του λιμανιού.

Ήταν, μάλλον, το τελευταίο Final 4 στην καριέρα του Πρίντεζη, αν και πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ανακοινώσει ο ίδιος τις αποφάσεις του.

Ο κόσμος βέβαια ξέρει ν’ αναγνωρίζει και η λατρεία των οπαδών του Ολυμπιακού για τον σπουδαίο Γιώργο Πρίντεζη είναι ατελείωτη. Όχι ότι περίμενε κάποιος τον μικρό τελικό του Βελιγραδίου για να διαπιστώσει την μοναδική σχέση του κόσμου της ομάδας του Πειραιά με τον «Πριντ».

Αυτά είναι γνωστά σε όλη τη Ευρώπη. Οι στιγμές όμως που έζησε ο διεθνής φόργουορντ στη διάρκεια του μικρού τελικού ήταν δίχως αμφιβολία, μοναδικές.

Όλη η Stark Arena «σηκώθηκε στο πόδι» για να αποθεώσει τον Πρίντεζη και τα δάκρυα του αρχηγού του Ολυμπιακού, αν μη τι άλλο φανερώνουν τον τρόπο με τον οποίο έζησε αυτή την αποθέωση ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά.