Πύργος: «Είναι ζωντανός αγνοώντας πλήρως το σάλο που έχει προκληθεί» λένε για τον Θύμιο οι αστυνομικοί

Σε μία νέα εκτίμηση προχώρησαν οι αστυνομικοί σε ότι αφορά στην εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται από τις 4 Μαϊου, όταν ο ίδιος κατήγγειλε στην αστυνομία τους τραμπούκους που πήγαν έξω από το σπίτι του, για να τον τρομοκρατήσουν.

Αστυνομικοί εκτιμούν πως ο Θύμιος που συγκίνησε με την πονεμένη ιστορία του, είναι ζωντανός και κρύβεται με δική του επιλογή. Το πιθανότερο όπως εκτιμούν είναι να μην γνωρίζει το σάλο που έχει προκαλέσει η εξαφάνισή του.

Παρότι υπάρχουν αναφορές για εμφάνιση του 39χρονου Θύμιου Μπουγά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, εσχάτως και στην Αθήνα, η εκτίμηση των Αρχών είναι πως αυτός βρίσκεται ακόμα στον Πύργο. Την ίδια ώρα που έρχονταν πληροφορίες για άλλες περιοχές της χώρας, οι αστυνομικές αρχές στον Πύργο δέχονταν μηνύματα πως εθεάθη κοντά σε κάδους σκουπιδιών, πάντα μέσα στο σκοτάδι σε διάφορα σημεία της πόλης.

Αγνοεί το σάλο που έχει δημιουργηθεί

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως ο 39χρονος που δεν φέρεται να έχει κινητό τηλέφωνο ή πρόσβαση στο διαδίκτυο ή τον Τύπο, εκτιμάται πως μετά τα σε βάρος του περιστατικά εκφοβισμού, συνεχίζει την καθημερινότητά του, αγνοώντας πλήρως το σάλο που έχει προκληθεί.

Μπορεί να αναζήτησε ένα άλλο χώρο διαμονής, αφού αυτός που έμεινε στοχοποιήθηκε από ομάδα νεαρών, όμως φαίνεται να περιφέρεται πάντα νυχτερινές ώρες στην πόλη, όσο πιο διακριτικά μπορεί, αποφεύγοντας να εντοπιστεί όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί έτσι κινείται εδώ και αρκετό καιρό.

Ο 39χρονος που φέρεται να μην έχει επαφές με τα άλλα 12 αδέρφια του, εκτιμάται πως παραμένει στον Πύργο. Όμως αν δεν εντοπιστεί τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από τις όποιες εκτιμήσεις.

  • Διαβάστε επίσης: Πύργος: Έκκληση από την αδερφή του Θύμιου – «Βρείτε τον, να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του»

Τη νύχτα της Τετάρτης και τα ξημερώματα της Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έρευνες, θέλοντας να πλησιάσουν πιο κοντά στις ώρες που έχει αναφερθεί πως κινείται μέσα στην πόλη, λαμβάνοντας υπόψιν πάντα πως έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο που επιλογή του, είναι να κρύβεται.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, στην περιοχή χθες το πρωί βρέθηκε και πάλι κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ που έκανε έρευνες σε εγκαταλελειμένα σπίτια στην παραθαλάσσια περιοχή στο χωριό Επιτάλιο, αλλά και εκπρόσωποι φορέων που θέλουν να ενεργοποιήσουν και άλλους μηχανισμούς ερευνών προκειμένου να εντοπιστεί ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς.