Απόβαση στην Σεβίλλη ετοιμάζουν οι οπαδοί της Ρέιντζερς

Άιντραχτ Φρανκούρτης και Ρέιντζερς διασταυρώνυον τα ξίφη τους, το βράδυ της Τετάρτης (18/5,22.00) στο «Ραμόν Σαντσέθ Πιθχουάν»  με φόντο το τρόπαιο του Εuropa League.

Το γήπεδο της Σεβίλλη, χει χωρητικότητα 42.700 και κάθε ομάδα είχε στα χέρια της μόλις 9.5000 μαγικά χαρτάκια. Αυτό που συμβαίνει όμως με τους οπαδούς της Ρέιντζερς και της Άιντραχτ δεν έχει προηγούμενο.

Σύμφωνα με τα όσαν αναφέρουν οι Ισπανοί, στην Ανδαλουσία αναμένεται να βρεθούν 100.000 οπαδοί της Ρέιντζερς και 50.000 της Άιντραχτ.

Από την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία θα είναι δίχως εισιτήρια στα χέρια, οι ισπανικές αρχές καλούνται να λύσουν έναν δυσεπίλυτο γρίφο, ώστε να αποφύγουν έκτροπά και μάχες σώμα με σώμα.

Στην πόλη θα δουλεύουν υπερωρίες πάνω από 200 άτομα του Δήμου, ώστε να διατηρήσουν την πόλη καθαρή, πάνω από 110 υπαίθριες τουαλέτες έχουν στηθεί σε κεντρικά σημεία, με τον Δήμαρχο Σεβίλλης Αντόνιο Μουνιόθ να δηλώνει έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση, με τον καιρό να ευνοεί την αθρόα κατανάλωση μπύρας, αφού η θερμοκρασία όλη την ημέρα στην Ανδαλουσία θα κυμαίνεται στους 34 βαθμούς Κελσίου.