Το συγκινητικό αντίο του Σουάρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης: «Σας ευχαριστώ έναν προς έναν»

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Σεβίλη (1-1), η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης, ανακοίνωσε ότι ο Λουίς Σουάρες θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

«Στο τέλος του αγώνα, το Wanda-Metropolitano θα αποτίσει φόρο τιμής στον Λουίς Σουάρες και τον Έκτορ Ερέρα, που αποχώρησαν από την οικογένεια «atlética» σήμερα (σ.σ. Κυριακή 15/5), ανέφερε ο σύλλογος της Μαδρίτης σε μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter.

«Στο τέλος του παιχνιδιού, μην σηκωθείτε από την θέση σας, γιατί θα ζήσουμε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή», πρόσθεσαν οι διοικούντες στην ανάρτηση, με τα hashtags #GraciasSuarez και #GraciasHerrera.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Ατλέτικο έναν προς έναν. Η στοργή που μου δείξατε από την στιγμή που έφτασα με εντυπωσίασε, δεν θα το ξεχάσω. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Και στους συμπαίκτες μου προσπάθησα να την ανταποδώσω στο γήπεδο, έδωσα το 200% για τον σύλλογο που μου άνοιξε τις πόρτες του», είπε ο Σουάρες μετά το τελευταίο σφύριγμα και συνέχισε:

«Θα διατηρήσω όλη την αγάπη του κόσμου στον δρόμο σε καθημερινή βάση, παρόλο που δεν μπόρεσα να απολαύσω τους οπαδούς την περασμένη σεζόν. Κρατώ την Ατλέτικο στην καρδιά μου. Aupa Atléti»!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Ισπανίας του 2021 τραγούδησαν για τον κορυφαίο επιθετικό και ανήρτησαν ένα πανό που έγραφε «Ευχαριστούμε +Lucho+ που μας έκανες πρωταθλητές».