«Εκραξε» την ΑΕΚ ο Μανωλάς: «Θα ήθελα να μάθω τα εργομετρικά των παικτών»

Καζάνι που… βράζει είναι η ΑΕΚ μετά την αποτυχία εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Στέλιο Μανωλά να σχολιάζει την αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας.

Με ανάρτησή του στα social media, ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής της Ένωσης, στάθηκε στη φυσική κατάσταση των «κιτρινόμαυρων» παικτών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέλιου Μανωλά:

Γράφετε πολλοί γιατί δεν μιλάμε ‘ Τι να πεις και τι να γράψεις , όταν από τα πρώτα παιχνίδια διαπιστώνεις οτι η ομάδα ανεξάρτητα αν είχε καλή η κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρεε πολύ θα ήθελα να γνωρίζω τα εργομετρικά της ομάδας.

Για εμένα προσωπικά είναι βασικός παράγοντας για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας ένα είναι σίγουρο ότι δίχως άριστη φυσική κατάσταση δεν μπορείς να παίξεις ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο’ πέραν της φυσικής κατάστασης στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν χωρούν αργοί παίκτες ‘ όταν υπάρχουν αυτά τότε και μόνο τοτε μπορείς να εκμεταλλευτείς και να αξιοποιήσεις τα προτερήματα των παικτών που σε μια ΑΕΚ πρέπει να είναι δεδομένα ‘ δεν θυμάμαι να έχουν συμβεί στο παρελθόν τόσες ανατροπές στο αποτέλεσμα και όλες στο δεύτερο ημίχρονο’ ΟΦΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΚΑΙ δεν ξέρω πόσες φορές η ήττα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο!

Τι σημαίνει αυτό ότι η ομάδα δεν έχει καλή φυσική κατάστασης’ δεν άκουσα ούτε διάβασα κάποιον να το αναφέρει’ σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους η Ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκει το δρόμο για τη κορυφή.

Αυτούς τους λόγους τους γνωρίζουν οι άνθρωποι που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα’ ώρες θα Μπορούσαμε να συζητάμε για το τι φταίει ‘ η κριτική μετά από αποτυχίες είναι εύκολη ‘ εγώ δεν θα το κάνω’.