Η «ερυθρόλευκη» κορυφή του Σλούκα (vid)

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου τον οποίο και νίκησε εύκολα, έχοντας παράλληλα σε εξαιρετική μέρα τον Κώστα Σλούκα.

Ο ηγέτης των Ερυθρόλευκων κατάφερε να μοιράσει 15 ασίστ στα 25 λεπτά που τον χρησιμοποίησε ο Γιώργιος Μπαρτζώκας, έχοντας μάλιστα τις μισές τελικές πάσες ολόκληρης της ομάδας που είχε συνολικά 30!

Φυσικά η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί ρεκόρ και για τον ίδιο τον 32χρονο γκαρντ, αλλά και για τον σύλλογο, καθώς ο «Σλούκι Λουκ» έκανε ρεκόρ για το ελληνικό πρωτάθλημα στην ιστορία των Ερυθρόλευκων ξεπερνώντας τις 13 που είχε μοιράσει ο Μίλος Τεόντοσιτς το 2009 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Κώστας Σλούκας ξέρει καλά πως να κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του. Στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό, ωστόσο, ξεπέρασε τον εαυτό του και κατέκτησε μια σημαντική πρωτιά!

Πιο συγκεκριμένα, σε 25:07 λεπτά συμμετοχής μοίρασε 15 ασίστ, κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ και κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα με τους παίκτες που έχουν δώσει τις περισσότερες ασίστ με την ερυθρόλευκη φανέλα σε αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος.