Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Οργή και απόγνωση στο Twitter για το φιάσκο της Αττικής Οδού

Εφιαλτική ήταν η χθεσινή ημέρα, καθώς και η νύχτα, για την Αττική εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Η σφοδρότητα με την οποία χτύπησε την Αττική παρέλυσε από νωρίς το πρωί την πρωτεύουσα, ενώ χάος επικράτησε από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αττική Οδό με την έντονη χιονόπτωση να εγκλωβίζει εκατοντάδες οδηγούς για πάνω από 20 ώρες μέσα στα αυτοκίνητά τους.

  • Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χαμός στο Twitter με το «φιάσκο» της Αττικής Οδού – «Παρκάρισμα και διαμονή με μόλις 2,80 ευρώ»

Ο πιο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος στην καρδιά της χώρας, τον οποίο οι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν πληρώσει δυο και τρεις φορές, αλλά και με υψηλά διόδια κατά τη λειτουργία του, μετατράπηκε σε λευκή παγίδα. Τουλάχιστον έξι ώρες οι εγκλωβισμένοι περίμεναν χωρίς να εμφανιστεί καμία αρωγή, είτε από κρατικό φορέα, είτε από την εταιρεία που «διαχειρίζεται» το έργο.

Φυσικά, η κατάσταση στην Αττική οδό δεν… πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι σχολίασαν τα τεκταινόμενα.

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις: