Διακοπές ρεύματος: Τουλάχιστον 24 ώρες θα χρειαστούν τα συνεργεία για να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

Οι διακοπές ρεύματος εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τουλάχιστον 25 περιοχές στην Αττική. Θυμίζουμε ότι χθες είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού 53 γραμμές διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Για τις προσπάθειες που κάνουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές της Αττική μίλησε στο MEGA ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης.

Σε όλο το Λεκανοπέδιο τα προβλήματα

Όπως ανέφερε τα συνεργεία επιχειρούν σε όλες τις περιοχές του λεκανοπεδίου, και όχι μόνο στα βόρεια προάστια, όπως είχε συμβεί πέρυσι με τη «Μήδεια», υπογραμμίζοντας ότι η μεγαλύτερη δυσκολία έχει να κάνει με την πρόσβαση των τεχνικών στα σημεία των βλαβών.

«Ελπίζουμε ότι τις επόμενες 24 ώρες να έχουμε καταφέρει να επαναφέρουμε το ηλεκτρικό ρεύμα και να έχουν αποκατασταθεί όλα τα προβλήματα» τόνισε ο κ. Μανιάτης.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις σχετικά με τις εργασίες απεγκλωβισμού των οχημάτων που δυσκολεύουν την πρόσβαση στα συγκεκριμένα σημεία, κάτι που αναμένεται να αυξήσει το χρονικό πλαίσιο αποκατάστασης των ζημιών.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις