ΣΥΡΙΖΑ: Έκκληση στην κυβέρνηση απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Αττική Οδό – «Οι άνθρωποι αυτοί κινδυνεύουν»

Νέα ανακοίνωση για την κυβερνητική διαχείριση των προβλημάτων της κακοκαιρίας «Ελπίδα» εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει, «αυτό που ζουν αυτή τη στιγμή οι πολίτες της Αττικής είναι πρωτοφανές και αδιανόητο. Χιλιάδες συμπολίτες μας ζουν ώρες φόβου και ταλαιπωρίας μέσα στο κρύο, τη νύχτα, το χιόνι, και χωρίς καμιά βοήθεια».

Και προσθέτει πως δεν είναι μόνο «το δράμα της Αττικής Οδού, είναι οι δεκάδες κεντρικές αρτηρίες που έκλεισαν από τις πρώτες ώρες χιονόπτωσης. Είναι η Κατεχάκη, η Μεσογείων, η Κηφισίας, η Μαραθώνος. Είναι ο ηλεκτρικός που σταμάτησε απροειδοποίητα, είναι τα μισά Βόρεια Προάστια που περνάνε τη νύχτα χωρίς ρεύμα».

Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι οι ευθύνες «είναι προφανείς», αλλά τώρα είναι η ώρα της συνδρομής σε όσους δοκιμάζονται.

Απευθύνει έκκληση στην κυβέρνηση «να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τις ευθύνες της ιδιωτικής εταιρείας και να επιχειρήσει άμεσα την παροχή βοήθειας και τον απεγκλωβισμό των συμπολιτών μας στην Αττική Οδό», καθώς οι άνθρωποι αυτοί, όπως αναφέρει, παραμένουν εδώ και πολλές ώρες «χωρίς νερό και φαγητό και χωρίς ιατρική βοήθεια».

«Οι άνθρωποι αυτοί κινδυνεύουν», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί την κυβέρνηση «να αναλάβει στην πράξη την ευθύνη, για να μπει τέρμα στην εικόνα χάους που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ακόμα και για ανθρώπινες ζωές».​