Ο Σασμός είναι ένα φαινόμενο. Νομίζω ότι έχει στοιχεία αρχαίας τραγωδίας. Ο κόσμος το αντιλαμβάνεται…

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε  στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Mαρία Τζομπανάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε  και για την τηλεοπτική της επιστροφή, με συμπρωταγωνιστή τον γιο της, στην πολύ πετυχημένη σειρά  “Σασμός”.

Στην εκπομπή μίλησε για την σπουδαίο ηθοποιό και ο τηλεοπτικός της γιος, ο Δημήτρης Λάλος, που υποδύεται τον Μαθιό, στον Σασμό.

“Κάθε μέρα με τη Μαρία είναι μια περιπέτεια. Κάθε φορά που βρισκόμαστε σαν παιδιά βλέπουμε τις σκηνές και χτίζουμε. Η Μαρία έχει πολύ πλούτο και σαν άνθρωπος και σαν ηθοποιός και κάθε μέρα χτίζουμε, αυτοσχεδιάζουμε. Η Μαρία και ο Ορφέας έχουν γίνει τηλεοπτική μου οικογένεια. Αν ξέραμε την σύσταση της επιτυχίας θα κάναμε συνέχεια επιτυχίες. Ο Σασμός είναι ένα φαινόμενο. Νομίζω ότι έχει στοιχεία αρχαίας τραγωδίας. Ο κόσμος το αντιλαμβάνεται. Έχει μια αρχέγονη αίσθηση. Έχουμε ελπίδες για το μέλλον της μυθοπλασίας στην Ελλάδα”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.