Γρηγορίου: «Κοιτάξαμε στα μάτια τον Άρη, λάθος να παίζουν οι ομάδες μετά από 63 ώρες»

Την άποψη πως η Λαμία ανταποκρίθηκε στο παιχνίδι και μάλιστα, αδικήθηκε από την ισοπαλία με τον Άρη, εξέφρασε ο Μιχάλης Γρηγορίου, που τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Μετά από την ολοκλήρωση και των δύο ημιχρόνων νομίζω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω. Είμαστε ικανοποιημένοι όμως, γιατί δεν είναι εύκολο να παίρνεις δύο ισοπαλίες. Βάση ευκαιριών θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε διαφορετική προσέγγιση, πιέσαμε ψηλά, ήμασταν πολύ καλοί και στην κατοχή και στον τρανζίσιον. Μας μένει πικρία που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν η Λαμία ανταποκρίνεται καλύτερα εκτός έδρας: «Όχι, νομίζω και με τον Ιωνικό ήμασταν καλοί. Δίκαια νικήσαμε. Όταν αντιμετωπίζεις μεγαλύτερους αντιπάλους εκτός, είναι λογικό να σου δίνονται μεγαλύτεροι χώροι. Ήρθαμε να παίξουμε στα ίσα τον Άρη και μας αδικεί το αποτέλεσμα».

Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Δεν είναι μόνο δική μου επισήμανση. Οι ομάδες παίζουν μετά από 63 ώρες, θα ήθελα να κάνω μια παράκληση στους αρμόδιους, όσον αφορά τον προγραμματισμό. Να γίνεται καλύτερα από εδώ και πέρα, για να αποδίδουν καλύτερα οι παίκτες και μην έχουμε μεγαλύτερο κίνδυνο τραυματισμών».