Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κόντρα ΟΝΝΕΔ και Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για ελίτ και βιαστές

Τα τρικάκια της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για για την «ασυδοσία των ελίτ» με αφορμή το βιασμό της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να πυροδοτεί αντιπαράθεσεις ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την αντίδραση της ΝΔ που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και καπηλεία του ανθρώπινου πόνου, η ΟΝΝΕΔ επιτίθεται στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την ότι χρησιμοποιεί κάθε ευκαιρία για να «σπείρει το ταξικό μίσος και το διχασμό».

Δεν προκαλεί καμία εντύπωση η αντίδρασή τους, η κοινωνική αλληλεγγύη τους είναι άγνωστη φράση σχολίασε από την δική της πλευρά η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή της για την αντίδραση της ΝΔ στην κινητοποίηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τονίζει:

«Σταθερά απέναντι σε κάθε μορφή έμφυλης βίας – Σταθερά στο πλευρό των θυμάτων

»Δεν μας προκαλεί εντύπωση η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Τα στελέχη της, άλλωστε, έχουν μάθει να λαμβάνουν μέρος σε προσπάθειες συγκάλυψης, όπως στις περιπτώσεις Λιγνάδη και Γεωργιάδη. Η κοινωνική αλληλεγγύη τούς είναι άγνωστη φράση.

»Αν  θέλουν, όμως, ας απαντήσουν γιατί η 24χρονη δεν κατέθεσε με ψυχολόγο, όπως, κανονικά, θα έπρεπε να γίνει. Ας απαντήσουν για την απάνθρωπη καθυστέρηση εξέτασης από Ιατροδικαστή.

»Η σιωπή έχει σπάσει! Εμείς θα είμαστε σταθερά ενάντια σε κάθε μορφή έμφυλης βίας και θα στηρίζουμε τη φωνή των θυμάτων!».